Jones posljednjim Twitter objavama ‘uništio’ cijelu polutešku kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2016 11:53h Autor:

Jon Jones

Iako trenutno još uvijek nema informacija o njegovom povratku u oktogon, Jon Jones se pobrinuo da njegovi rivali iz poluteške kategorije ne zaborave kako je on još uvijek tu.

Bivši je prvak tako iskoristio svoj Twitter profil kako bi poslao jasnu poruku borcima koji vode igru u ‘njegovoj kući’.

“Jedva čekam povratak kako bih išamarao jednog od ovih poluteškaša. Čak i kad nisam u prvom planu, ja sam relevantniji od bilo koga u toj kategoriji”, poručio je Jones i nadodao:

“Valjda znate da ćete jednom, kada se svi umirovimo, biti poznati samo kao moji izazivači. Lako vam je pričati sranja kada tatica nije kod kuće.”

Jones se odlučio i direktno obratiti Danielu Cormieru i Anthonyju Johnsonu pa tako u jednoj objavi priznaje kako ga je malo iznenadilo ponašanje “Rumblea” s kojim je do sada imao korektan odnos, a zatim mu je u drugoj poručio kako mu spominjanje njegovih problema izvan kaveza, kao i drugi oblici pljuvanja, neće pomoći da izgleda poput sveca.

S druge strane, aktualnog je prvaka u nekoliko navrata podsjetio na poraz koji je doživio u njihovom međusobnom susretu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI