Jones poručio Hendersonu: Ušuti jer si izbjegao metak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2012 09:12h Autor:

Jon Jones

Jon Jones prilično je ljut na Dana Hendersona, ali ne toliko zbog otkazivanja njihovog meča, koliko zbog njegove reakcije oko odbijanja borbe protiv Sonnena.

Aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, posljednjih desetak dana držao je u sebi svoju ljutnju prema protivniku s kojim se trebao boriti proteklog vikenda. Jones je prilično ljut na Dana Hendersona, no razlog te ljutnje nije toliko zbog otkazivanja njihovog meča, pa na posljetku i cijele priredbe, već gotovo isključivo Hendova reakcija na odbijanje meča protiv Chaela Sonnena.

"Nisam to još nikome prije rekao, ali između mene i Hendersona postoje neki neriješeni poslovi. Mislim da nije najmudrije postupio u situaciji kad me ismijavao jer nisam htio prihvatiti meč protiv Sonnena. Čovječe, upravo si izbjegao metak i ti sad pričaš gluposti o meni? Ozlijedio si se i onda ideš kritizirati jer se neću boriti protiv Sonnena?", uputio je Jon par pitanja Hendu.

"Pripreme su naporne, iznimno naporne. Borba je jedini zabavni dio cijelog tog procesa, a ja sada moram ponovno prolaziti kroz pripreme, dok borbu zbog njega nisam ni imao. Dok on po cijeli dan sjedi kući i igra igrice ili što već radi, ja se moram ponovno pripremati."

Jonesu je jasno i da trenutno nije najpopularnije lice u UFC-u… "Ima još jako puno ljudi koji me vole, ali znam da je trenutno u modi mene mrziti. Ja napravim nešto i to je onda najgora stvar na svijetu, a kad netko drugi učini to isto, onda nema nikakvih problema", požalio se Jon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI