Jones: Porazit ću Machidu najteže do sada (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2011 08:40h Autor:

Mauricio Shogun Rua vs. Lyoto Machida

Četvrti put u godinu dana Jon Jones će ući u UFC-ov oktogon na priredbi u Torontu, 10. prosinca. Ukoliko pobijedi i Lyota Machidu bit će to i treći trijumf protiv bivših prvaka u 2011. Postoji li opasnost da se najmlađi UFC-ov šampion prebrzo istroši?

“Što sam aktivniji, to je bolje. Mlad sam, nisam imao nikakvih ozljeda u svojim dvobojima. Imam mali prostor u životu u kojem imam prilike napraviti velike stvari. Kad budem stariji, onda ću gledati na ove borbe i misliti kako sam bio lud. Trenutačno, pošto sam zdrav, sretan sam jer se često borim”, izjavio je Jones za Fight Network.

Brazilac je dugo godina bio neporažen, no Shogun i Rampage su ga načeli i pokazali drugim borcima kako se može boriti protiv Machide.

“Više se ne borim protiv neporaženog Machide. Gledao sam ga kako gubi nekoliko rundi. Imam u timu dva trenera koji su kontra gard, tako da u mom kampu postoji znanje kako se suprotstaviti takvim borcima”, smatra Jones i dodaje:

“Imam mnogo samopouzdanja, već su neki pokazali kako se boriti protiv njega. Naravno, mi ćemo smisliti naš plan i poraziti ga još teže nego do sada. Uzbuđen sam i spreman za veliki izazov”, zaključuje prvak UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI