Jones ponovno u ofenzivi: “DC, zar sam od steroida postao pametniji pa te nasamario high kickom?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2018 10:24h Autor:

Comrier i Jones UFC 214

Nastavlja se medijsko prepucavanje između dvostrukog UFC prvaka Daniela Cormiera i njegovog velikog rivala Jona Jonesa.

Sve je krenulo kada je Jones u recentnom intervjuu oktrio svoje planove kada se vrati u Octagon. Bivši prvak očekivano želi u svoje vlasništvo vratiti titulu, ali tu ne misli stati. Izjavio je kako želi i četvrti put pobijediti DC-ja i to u teškoj kategoriji gdje vjeruje da bi mu bio najveći izazov.

“Moja vizija je najprije se boriti s njim u poluteškoj kategoriji. Kada ga pobijedim i treći put, to će uništiti njegovo samopuzdanje. U njegovoj glavi, smatram da on još uvijek vjeruje kako me može pobijediti. Posebno, što je u posljednjem meču izgledao dobro sve dok ga nisam nokautirao. Želim u njemu slomiti ideju da me ikada može pobijediti. Najpametnije je to učiniti u poluteškoj kategoriji.”

Cormier brutalno odgovorio Jonesu

“A onda bih ga u četvrtoj borbi pobijedio i u teškoj diviziji. Kako god će naporno trenirati, ja ću trenirati više i uvijek ću biti mlađi od njega”, zaključuje!

Vrlo brzo smo dočekali odgovor Daniela Cormiera koji je, čini se, Jonesa gurnuo u stranu i sada se fokusira na nadolazeće izazove koji su puno realniji. Poput dvoboja protiv Brocka Lesnara u veljači iduće godine. Jonesu je prilično izvrijeđao u odgovoru na Twitteru.

“Ovo su veliki planovi za lika koji ih može ostvariti tek kada se čitav proces njegovog kažnjavanja dovrši. I to radi već trećeg pada na doping testu. Dajte molim vas, što je s tim likom! On je varalica!”, napisao je dvostruki UFC šampion.

I sada stižemo do posljednje epizode ove medijske sage između dva UFC velikana. Jones je posljednji koji je ispalio metak; ponovno preko Twittera.

“Zar te moji veliki ciljevi na neki način vrijeđaju? Zašto odmah potreba da me se naziva pogrdnim imenima?”, napisao je Jones.

Ovo “pogrdnim” se vjerojatno odnosi na riječ “varalica” koju je Cormier upotrijebio u svom odgovoru. Očito je to detalj koji je Jonesu zapeo za uši i uvrijedio ga.

Nešto kasnije, Jones je poslao i malo žešći odgovor…

“Čitavu stvar sam namjestio tako što sam u tvoje tijelo odradio nekoliko napada. Onda, kada si se počeo štititi od udaraca u tijelo, udario sam te nogom u glavu”, započeo je Jones da bi zaključio:

“Ali da, prema tebi me metabolit steroida učinio pametnijim, baš prije nego što sam ušao u borilište. Ti si dvostruki prvak, meni je bolje da prestanem sanjati.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI