Jones poljupcem i lijepim riječima završio rivalstvo s Cormierom: On je istinski prvak do kraja života! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2017 15:30h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Jedno od najvećih rivalstava u povijesti slobodne borbe doživjelo je svoj kraj. Jon Jones i Daniel Cormier zakopali su ratnu sjekiru nakon što su na UFC 214 priredbi u Anahemu po drugi put odmjerili snage u borbi za naslov poluteške kategorije.

Kao i u siječnju 2015. kada su se prvi put sastali u Octogonu, Jones se pokazao boljim borcem, s time da je ovaj put bio još uvjerljiviji te je Cormiera završio udarcima u trećoj rudi.

No, Jones se ovog puta pokazao i boljim čovjekom te očito sazrio u posljednje dvije godine koje je zbog suspenzija uglavnom proveo izvan pogona. U intervjuu nakon borbe Jones je o “DC-u” rekao:

“Gotovo je. Želim se zahvaliti Danielu Cormieru što mi je bio najveći rival i motivacija. On uopće nema razlog da bude potišten. Bio je uzoran prvak, muž, otac, kolega, vođa. I ja težim tome da budem više poput njega jer on je nevjerojatno ljudsko biće. Nažalost, mi smo protivnici, ali izvan toga, on je istinski prvak do kraja života.”

Komentator Joe Rogan je zatim uplakanog i razočaranog bivšeg prvaka tražio da kaže svoje mišljenje o borbi.

“Ne znam čovječe, mislio sam da borba dobro ide. ” Ne znam ni što se dogodilo. Izgleda da udario nogom u glavu. Čovječe, tako sam razočaran.”

Što se njihovog rivalstva tiče, “DC” je također potvrdio da je to gotova priča.

“Ne znam. Ako pobijedite u obje borbe onda rivalstva nema.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI