Jones odgovorio Cormieru na Twitteru: “Jedva čekam da te pogodim u gubicu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2017 22:45h Autor:

Jon Jones/Instagram

Gotovo da ne prođe tjedan bez prepucavanja aktualnog prvaka UFC-ove poluteške kategorije Daniela Cormiera i bivšeg prvaka Jona Jonesa.

Dok se čeka njihov sljedeći međusobni okršaj, nakon što se Jones vrati u UFC poslije skidanja suspenzije, dvojac ratuje na društvenim mrežama. Ovaj put Cormier je odgovarao na komentare fanova, tema je bila vaganje uoči UFC 210 na kojem je Cormier jedva prošao držeći se za ručnik. A onda je u raspravu upao Jones.

“Nisam se držao za ručnik. Ne vjeruj uvijek svemu što misliš da vidiš. Oči te nekada varaju”, odgovorio je Cormier jednom fanu, a Jones se ubacio: “Čovječe, jedva čekam da te pogodim u gubicu”.

Cormier mu nije ostao dužan i nastavio je ismijavati Jonesovu prošlost i činjenicu da je suspendiran zbog dopinga na godinu dana.

Jones i Cormier već su pet puta imali zakazanu borbu, ali samo jednom su ju i realizirali, u siječnju 2015. kada Jones pobijedio jednoglasnom odlukom. Borba zakazana za prošlogodišnji UFC 200 otkazana je nakon što je Jones povučen zbog pada na testiranju. Dobio je godinu dana suspenzije koja mu istječe u srpnju. Novu borbu trebali bi odraditi krajem srpnja na UFC 214, ali još se čeka službena potvrda UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI