Jones odbio odgovoriti na pitanje poznatog novinara: “Ne sviđaš mi se”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2017 11:28h Autor:

Ilustracija

Najbizarniji događaj koji se odvio na jučerašnjoj velikoj press konferenciji uoči UFC-a 214 je bila reakcija Jona Jonesa na prilično benigno pitanje poznatog novinara i reportera Lukea Thomasa.

Press konferencija za UFC 214: Cormier Jonesa žestoko optužio za upotrebu steroida

Thomas, koji inače piše i izvještava za MMAFighting, je zamolio Jonesa da se osvrne na svoje “dvadesete godine” s obzirom da je prije nekoliko dana navršio 30. U tom trenutku je vidno iznervirani Jones eksplodirao te je odbio odgovoriti uz objašnjenje:

“Ne sviđaš mi se baš Luke, zato ti neću odgovoriti na tvoje pitanje.”

Konverzacija je na tome stala, a Thomas se kasnije preko društvenih meža, ali i u radijskoj emisiji MMA on SiriusXM osvrnuo na incident.

“Nisam znao da je Jon Jones ljut na mene. Iskreno kažem da nemam pojma. Ne znam zašto je ljut, zaista ne znam. Rekao sam OK, što ćeš drugo”, pokušao je objasniti situaciju Thomas te je dodao:

“Zašto je ljut, to morate pitati njega. Ja nemam pojma. Mogu pogađati da razlog kao i obično kada je u pitanju odnos novinar – borac, nešto sam rekao, a što mu se nije svidjelo. No, o čemu se ovdje specifično radi, zaista ne znam. Obično u ovakvim situacijama netko iz njegovog tima vam priđe, ili iz menadžmenta, i kaže da je borac ljut zbog ovog ili onog razloga. Ali ovaj put nitko mi nije ništa rekao, što je neobično. Čak sam ja naknadno pristupio nekim ljudima iz njegovog tima, no nisu znali o čemu se radi i bili su iznenađeni. Tako da ne znam.”

“Ovo ne mijenja moje mišljenje o Jonesu ili kako ću ga pratiti u daljenjem radu. Ako pogledate moj rad, vjerujem da sam imao puno više razumijevanja za njegov život i propuste nego neki drugi novinari. Tako da mi ovo mora biti lekcija. Ne možete se brinuti o tome što neki drugi misle o vama. Ovo je posao, morate se naviknuti na to. Bilo bi neetično od mene da promijenim način na koji pokrivam Jona Jonesa. Ovo što se dogodilo danas ću zaboraviti. Mislim da se radilo o tome da je ovo već tjedan borbe i da je malo nervozan.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI