Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones objasnio zašto je iskazao poštovanje prema Cormieru nakon meča (VIDEO) | Fight Site

Jones objasnio zašto je iskazao poštovanje prema Cormieru nakon meča (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2017 10:52h Autor:

Jon Jones

UFC-ov novopečeni “stari” prvak Jon Jones je u ponedjeljak gostovao u popularnoj emisiji “Good Morning America”. “Bones” je u intervjuu među ostalim objasio zašto je nakon pobjede protiv Daniela Cormiera na UFC-u 214 odlučio “zakopati ratnu sjekiru” i ispratiti iz Octagona svog velikog rivala s pohvalama i lijepim riječima.

“Daniel je uglavnom bio neustrašiv protivnik, on je sjajan čovjek, uzoran sportaš i uzoran prvak. Znam koliko je ovaj meč bio bitan za njega”, izjavio je Jones te je dodao:

“Ovo je bio meč koji će odrediti ostavštinu njegovog UFC puta, a ja nisam htio da situacija u kojoj on pobjeđuje ili gubi, određuje njega kao čovjeka. Htio sam da ljudi znaju kakav je izvan Octagona jer je to jednako bitno. Tako da sam želio ljudima reći kakav je to zapravo čovjek.”

Podsjećamo, nakon što je prvi put pobijedio Cormiera, Jones se ponašao bahato i potcjenjivački prema svom protivnika. Nakon drugog slavlja situacija je bila potpuno suprotna. “Bones” je Cormiera iz Octagona ispratio riječima “nevjerojatno ljudsko biće” i “istinski šampion”. Mediji i fanovi su pohvalili ovakvo ponašanje Jonesa.

Upitan u intervjuu što je sljedeće u planu i hoće li se mega meč protiv Brocka Lesnara realizirati, Jones odgovara:

“Ne znam. Mislim da treba proći dosta vremena prije nego što Lesnar može nastupati. Trenutačno to nije moguće. Tako da čekam neki signal od UFC-a i da čujem neke druge ideje koje imaju.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI