Jones objasnio Cerroneu odbijanje meča protiv Sonnena: U pitanju je bilo milijun dolara!

UFC 03.01.2013 12:40h Autor:

Jones i Sonnen

Upitan je li se njegov suborac iz tima Grega Jacksona, Jon Jones, trebao boriti protiv Chaela Sonnena na otkazanom UFC-u 151, Donald Cerrone odgovara potvrdno. Dapače, tvrdi da su on i UFC-ov šampion mnogo puta pričali upravo o toj situaciji i da mu je sugerirao da prihvati promjenu protivnika u posljednji trenutak.

"Da, trebao se boriti. Mene mogu nazvati sutra i pitati me da uskočim u neki meč. Mislim da svaki put moraš prihvatiti jer je to naš posao. Ne mislim da trebaš tražiti izlike da otkažeš meč. To vam je moj odgovor", izjavio je Cerrone, a prenosi MMAJunkie.

S obzirom na vrlo iskren odgovor, novinar je UFC-ovog borca zamolio za pojašnjenje.

"Jones je moj suborac i non stop nešto diskutiramo. Rekao sam mu da se trebao boriti, a on mi je odgovorio – da, ali ti ne zarađuješ milijun dolara po meču. Ja sam mu rekao da je u pravu, ali da svaki put dajem sve od sebe u svim borbama", zaključuje Cerrone.

Zbog Jonesovog nepristajanja na meč protiv Chaela Sonnena UFC je prvi puta u povijesti bio prisiljen potpuno otkazati neki od svojih evenata. Očito je problem bio i u novcu, odnosno u želji prvaka da ne izgubi dio svog bonusa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI