Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones obilježio godišnjicu nokauta protiv Cormiera i otkrio: “Vraćam se!” | Fight Site

Jones obilježio godišnjicu nokauta protiv Cormiera i otkrio: “Vraćam se!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2018 09:50h Autor:

Comrier i Jones UFC 214

Točno je godina dana prošla od UFC-a 214, eventa u čijoj je glavnoj borbi Jon Jones nokautirao Daniela Cormiera postavši ponovno UFC prvak u poluteškoj kategoriji.

“Bones”, koji čeka svoju konačnu sudbinu i odluku USADA-e o suspenziji radi pada na doping testu, je u nedjelju objavio prilično dugačak Instagram post povodom te godišnjice.

U njemu je najavio povratak u kavez, ali i povratak na tron poluteške kategorije.

“Vrijeme vas natjera da stvari stavite u pravu perspektivu. Prije točno godinu dana sam nokautirao Daniela Cormiera te sam ponovno postao UFC prvak u poluteškoj kategoriji. Bila je to kulminacija sve žrtve i teškog rada koji sam morao napraviti da bih došao ponovno na mjesto gdje znam da istinski pripadam. A to je na sam vrh, gdje sam oduvijek sanjao da ću i biti”, započeo je dugačak “post” bivši UFC prvak te je dodao:

“Samo dva tjedna kasnije sam saznao preko TMZ-a i ostalih portala da mi je titula oduzeta, a da sam ja ponovno suspendiran. Pasti od vrha, pa sve do dana u tako kratkom razdoblju je nešto jako teško i nešto što javnost nikada ne može u potpunosti shvatiti. Savio sam se, ali se nisam slomio. Morao sam naučiti boriti se i na jedan drugačiji način…”

Jones u nastavku otkriva da se proteklih godinu dana pobrinuo da ojača i fizički, ali i mentalno. Piše kako je potražio stručnu pomoć…

“Čitavu godinu sam proveo ispravljajući i popravljajući svoje mentalno stanje. Možete to nazvati i slabošću, ali morate shvatiti da nekada i najbolji profesionalci trebaju pomoć”, otkriva “Bones”.

Na kraju objave najavljuje povratak u UFC!

“Vratit ću se i bit ću još kompletnija verzija od one koju je svijet do sada imao prilike vidjeti. Moraš limune koje ti život daje, pretvoriti u limunadu. Trebaš naći vremena da uživaš u tom procesu. Problemi te ne definiraju. Definira te kako si se nosio s problemima. Budite dobri, uživajte u danu i bog vas blagoslovio”, zaključuje Bones.

Očekuje se da bi uskoro i USADA mogla objaviti koja će biti konačna kazna u slučaju Jona Jonesa i njegovog doping skandala. Tada bi trebali saznati i kada će se bivši prvak vratiti u akciju. Mnogi vjeruju da će se to dogoditi već ove godine.

Time has a way of putting things into perspective. One year ago today I knocked out Daniel Cormier to reclaim my light heavyweight title. It was the culmination of all the sacrifice and hard work put in on the road back to where I truly know I belong. That’s at the top…the only place I’ve ever dreamed of being. Turns out it wasn’t a forever moment but a fleeting one as two weeks later I find out on TMZ of all places my title has been stripped and I’m suspended once again. To go from the spotlight to darkness, and have everything taken away from me again was a hardship the public will never truly understand. It bent me but did not break me and I had to learn to fight in a different way. I’ve spent the last year living right and getting healthy, but much of that work was spent correcting and repairing my mental space. Call it weakness if you will but even the toughest individuals need assistance getting back on track. I’ll be back, and when I am it will be a more complete version than the world has ever seen. You have to turn the lemons life gives you into lemonade, and you have to take time to sit back and enjoy it. The struggles don’t define you. It’s how you handle them that determines who you are. Be good, enjoy the day and God bless.

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI