Jones o Whiteovim komentarima: Siguran sam da nije to zaista mislio

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2016 10:33h Autor:

Jon Jones

Predsjednik UFC-a Dana White prošlog je tjedna izjavio da više nikada neće riskirati i staviti Jona Jonesa da predvodi neki UFC event, osim ako bivši prvak ne pokaže konzistentnost u nastupima.

Izjava je uslijedila nekoliko dana nakon što je antidopinška agencija USADA učestalo problematičnom borcu dodijelila jednogodišnju suspenziju zbog pada na doping testu uoči UFC-a 200. Jones je u srpnju trebao predvoditi jubilarnu priredbu u revanšu s poluteškaškim prvakom Danielom Cormierom.

Ipak, Jones ne vjeruje da je White stvarno mislio što je rekao.

“Mislim da nije dobro promislio prije nego što je to rekao. Siguran sam da nije to zaista mislio”, kazao je Jones putem Twittera.

Jones je dokazao da je pao na testu zato što je koristio tablete za poboljšanje potencije u kojima se nalazila nedozvoljena supstanca. Iako propise nije kršio namjerno USADA ga ipak drži odgovornim te se u kavez ne može vratiti prije srpnja 2017.

29-godišnjaka također očekuje presudu od Atletske komisije Nevade koja je regulirala priredbu u Las Vegasu te mu prijeti još duža suspenzija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI