Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones o suspenziji: Drago mi je što se dokazalo da nisam varalica! | Fight Site

Jones o suspenziji: Drago mi je što se dokazalo da nisam varalica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2016 12:52h Autor:

Jon Jones (Facebook)

Jon Jones je očekivao bolji ishod, no u suspenziji koju mu je dodijelila USADA ipak uspijeva pronaći svijetlu točku. Naime, iako će na novi nastup morati pričekati do 6. srpnja iduće godine, Jones utjehu pronalazi u činjenici da je na saslušanju zaključeno kako nije namjerno uzimao nedopuštena sredstva.

Potez UFC-ove zvijezde je okarakteriziran kao neoprezan, a na isti se on sam osvrnuo u obraćanju koje je svjetskim medijima prenio njegov glasnogovornik Denise White.

“Iako sam se nadao boljem ishodu, poštujem proces u kojem mi je omogućena obrana. Uvijek sam zadržavao svoju nevinost i sretan sam što sam oslobođen krivnje prema kojoj sam navodno namjerno uzimao zabranjenu supstancu.

Zadovoljan sam što je USADA-inom istragom zaključeno kako nisam varalica. Puno mi znači što sam oslobođen tih optužbi. Naporno sam radio u oktogonu, ali i izvan njega kako bih zadržao svoj imidž i borilačku karijeru. Ovih osam mjeseci ću iskoristiti kako bih nastavio trenirati te se razvijati kao osoba i sportaš.

Hvala svim mojim obožavateljima, timskim kolegama, trenerima, sponzorima i UFC-u na kontinuiranoj podršci”, poručio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI