Jones nije dao Seagalu da mu uđe u svlačionicu: Motiv kritika holivudskog glumca?

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2011 08:27h Autor:

Jon Jones i Quinton Jackson

Nakon što je Jon Jones obranio titulu svjetskog prvaka, Steven Seagal je izjavio kako “Bones” i nije pružio pretjerano impresivnu predstavu.

> Seagal: Jones nije bio na nivou, no Rampage je impresionirao (VIDEO)

Dapače, komplementirao je njegovom protivniku Quintonu Rampageu na odličnim eskivažama ustvrdivši “da je malo više pustio ruke, bilo bi problema za Jonesa”.

Upitan o pokušaju front kicka koji je Jones u jednom trenutku ispalio, holivudski glumac niti tu nije bio impresioniran. Imao je prigovora na tehniku izvođenja tog udarca.

“Baš smo o tome pričali prije dva dana. Lupio je, ali još uvijek ga ne zna pravilno izvesti”, rekao je uz pomalo potcjenjivački osmjeh slavni glumac.

Američki mediji danas javljaju o sasvim drugoj pozadini ove priče i otkrivaju razloge zašto Seagal tako kritički opisuje Jonesovu predstavu kada je sasvim jasno da je prvak odradio vrlo dominantan i kvalitetan meč. Čini se da je, za razliku od Andersona Silve i Lyota Machide, koji su mu dozvolili da im daje savjete, Jones odlučio na kulturan način zadržati glumca izvan svoje svlačionice.

Mediji nagađaju kako Seagal svoju posrnulu glumačku karijeru pokušava oživjeti upravo na račun sve popularnijeg MMA-ja.

“Seagal je pitao može li doći u svlačionicu i razgovarati sa mnom prije meča kako bi mi dao potporu”, objasnio je Jones i dodao:

“Nisam mislio da je to dobra ideja. Moji treneri rade jako dobar posao i ja sam njihov produkt. Da sam u svlačionicu, u našu kuću i našu obitelj pustio nekog drugog učitelja, to bi bio izraz nepoštovanja prema mojim trenerima.”

Očito je kako će Seagal morati naći neku drugu “žrtvu” koju će vući za rukav ili će pričekati sljedeći dvoboj Andersona Silve i Lyota Machide. Uostalom, upitan kako je Silva odradio dvoboj u Rio de Janeiru protiv Okamija, Seagal je odgovorio:

“Točno onako kako sam i rekao da odradi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI