Jones: Nema šanse da se s Gustafssonom borim u Švedskoj!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2014 09:25h Autor:

Jones vs. Gustafsson

UFC fanovi s nestrpljenjem očekuju revanš između aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona. No, cijela priča oko dogovora tog meča trajala je prilično dugo. Iako je poznato da će ovaj dvojac predvoditi UFC 178 lokacija još nije definirana.

Jones je želio borbu protiv Cormiera, ali UFC čelnici predvidjeli su revanš s Gustafssonom koji je odmah prihvatio meč. No, Jones je odugovlačio i nakon svega mnogi su ga počeli nazivati kukavicom.

"Znam da je to tako izgledalo. Bilo je neugodno, ali trebalo mi je da prebrodim tu oluju i dozvolim da me svi zovu kukavicom dok nisam sredio sve oko pregovora vezanih za borbu.", rekao je Jones

"Znao sam da su ranije najavili borbu kako bi me navijači uznemirili. No, morao sam se prisiliti da o tome ne razmišljam previše i učinim ono što je najbolje za mene i moju obitelj."

Ostaje ipak pitanje gdje će se borba održati. Mogu će lokacije su Toronto, Las Vegas, ali Švedska gdje bi Gustafsson imao podršku svojih navijača.

"Nema šanse da se borba održi u Švedskoj. Nemam razloga ići tamo. Ja sam prvak, a on izazivač. Ne mislim da je primjereno boriti se u njegovom dvorištu. Nije bitno radi li se o Torontu ili Las Vegasu, ali Švedska ne dolazi u obzir.", odlučan je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI