Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Ne želim se boriti s Lyotom Machidom! | Fight Site

Jones: Ne želim se boriti s Lyotom Machidom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2012 06:55h Autor:

Lyoto Machida vs. Jon Jones

UFC možda ima problem. I to velik problem. Njihova najveća zvijezda i prvak poluteške kategorije, Jon Jones, ne želi ući u kavez s Lyotom Machidom koji je prije dva tjedna izborio izazivački status impresivnom pobjedom protiv Ryana Badera. Naravno, radi se o scenariju prema kojem će Jones na UFC-u 151 svladati Dana Hendersona i još jednom obraniti svoj pojas.

Radi li se tek o javnoj kritici svojih poslodavaca kojom Jones pokušava iskamčiti još nešto novca ili je prvak zaista odlučio prkositi Dani Whiteu, još uvijek nije sasvim jasno.

"Ne želim se boriti protiv Lyota Machide", jasno i glasno je rekao Jones u razgovoru za ESPN objasnivši kako je od tog meča daleko najmanje zaradio prošle godine.

S obzirom da Jones prema ugovoru ima postotak od prodaje PPV-a, njemu je, dakako, u interesu da i njegovi poslodavci posluju što bolje, a da se priredba na kojoj se bori što bolje proda.

"Nitko ne želi gledati meč mene i Machide. Ne želim se ponovno boriti protiv njega. Ta borba je za mene visoko rizična, a isplatit će mi se jako slabo. On je vrlo neugodan protivnik, no to nitko ne želi gledati", dodao je Jones.

Sličnih problema u posljednje vrijeme UFC je imao i s Andersonom Silvom koji također bira svoje protivnike. Je li na pomolu epidemija?

"Među Shogunom, Rampageom i Lyotom, daleko najmanje sam zaradio baš od dvoboja s Machidom. Zašto bih pristao na situaciju koja je za mene u svakoj situaciji gubitnička. Neću zaraditi ništa novca, a on je neugodan protivnik", zaključuje prvak.

Čeka se reakcija UFC.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI