Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Ne mogu dočekati da Rashada riješim njegovih muka i kažem mu da ode sjesti | Fight Site

Jones: Ne mogu dočekati da Rashada riješim njegovih muka i kažem mu da ode sjesti

UFC 16.03.2012 09:42h Autor:

Jon Jones

Kako se bliži UFC 145, tako se i pojačava medijska tenzija između aktualnog prvaka Jona Jonesa i njegovog bivšeg velikog prijatelja, a sada izazivača, Rashada Evansa.

Jones u je posljednjem intervjuu za službene stranice promocije poručio da jedva čeka “Rashada riješiti njegovih muka”.

“Ljubomora napaljuje Rashada to određenog stupnja. Sigurno je reći, apsolutno sigurno da je to njegova slaba točka. Emocionalno je rastrojen. Zato ne mogu dočekati da ova borba bude gotova. Nemam problema s Rashadom. Trenutačno se bavim svojom djecom, svojoj djevojkom. Imam svoju kuću i živim svoj san. Radim stvari koje volim”, naglašava prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji.

“Rashad je taj koji sve to gleda i ne može to podnijeti. Otišao je iz tima i napustio sve one ljude s kojima je bio od samog početka. On je taj koji je emocionalno nestabilan i zato ga želim riješiti njegovih muka. Želim obraniti svoj pojas i nakon toga mu poručiti da se ide negdje sjesti”, dodaje šampion.

Što je s taktikom?

“Smatram da se on malo preračuna. Razmišlja o meni kao o klincu s kojim je prije trenirao. Sada je to sasvim druga priča. On to ne može shvatiti, no ja sam sada puno veći, puno jači i puno iskusniji. Ne shvaća s kime ima posla. Cilj mi je završiti ovu borbu ili nokautom ili prisiljavanjem na predaju. No, ako budem tražio prekid, on se neće dogoditi. Valja se opustiti i boriti kako to znam. Idem se zabaviti i igrati igru koju toliko volim i kojoj sam posvetio život”, objašnjava Jones i zaključuje:

“Sam Bog zna hoćemo li Rashad i ja ponovno postati prijatelji. Ono što moramo imati jedan za drugoga je poštovanje. Ne mogu dočekati da mi pokaže to poštovanje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI