Jones ne može više, moli Whitea da zaustavi Sonnena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2012 08:38h Autor:

Jon Jones

Jon Jones navodno je nazvao Danu Whitea i zamolio ga da zaustavi Chaela Sonnena i njegove napade koje mora trpjeti posljednjih dana.

Aktualni prvak UFC-ove poluteške kategorije, Jon Jones, definitivno posljednjih tjedan dana prolazi kroz najteže dane u svojoj karijeri. Kad je odbio meč protiv Chaela Sonnena na UFC-u 151 vjerojatno nije ni sanjao da će mu to donijeti baš toliko negativnog publiciteta.

Sa svime time Jones bi se još nekako uspio nositi, no čini se da jednostavno nije dorastao Chaelu Sonnenu i njegovim smišljenim provokacijama, pa je navodno odlučio potražiti pomoć. Prema određenim izvorima Jones više nije mogao izdržati te je odlučio nazvati Danu Whitea i od njega zatražiti pomoć kako bi on pokušao zaustaviti provokacije koje stižu od Američkog gangstera.

Gotovo je nevjerojatno da jedan profesionalni sportaš tako postupi, da se ne može nositi s provokacijama protivnika s druge strane, a kako je Dana reagirao na takvu Jonesovu molbu nije poznato. Jones trenutno nije ni Whiteu vjerojatno najomiljeniji lik, pa se sigurno i on dobro nasmijao na neke Sonnenove izjave i poteze, poput kreiranja Jonesove pizze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI