Jones ne želi da se Silva vrati borbama

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2014 10:32h Autor:

Jon Jones

Kad je Anderson Silva u meču s Chrisom Weidmanom na UFC-u 168 slomio nogu mnogi su pomislili da je to kraj karijere i posljednja borba ovog sjajnog borca. Međutim, Silva je najavio povratak, ali s njegovom se odlukom ne slaže prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones.

"Sve je to bilo tužno. Znam koliko je Anderson Silva radio da bi postao to što je. Osvojio sam nekoliko svjetskih titula, a oni ih je osvojio 12 ili 13. Za to je potrebno mnogo rada. Gradite veličanstvenu karijeru koju upropaste dva poraza, dva nesretna poraza. Prvi ne bih nazvao slučajnošću već sranjem. To je nešto što ostavlja gorak ukus u ustima. To se ne bi trebalo tako završiti.", rekao je Jones.

"Nadam sese da će se ljudi Andersona sjećati po veličanstvenim uspjesima koje je ostvario. Bio je nadahnuće za mnoge i nadam se da će ostati izvan sporta te nastaviti biti inspiracija onima koji ulaze u Oktogon. Neka se ne bori ponovo. Može održavati seminare, držati motivacijske govore, pomagati djeci u Brazilu. On je veliki idol mnogima. Njegova se veličina tek počinje stvarati, ali kad govorimo o Oktogonu mislim da je tu bili dosta zabave.", zaključio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI