Jones ne želi da pobjeda nad "kantom" osigurava borbu za naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2014 10:52h Autor:

Jon Jones

Daniel Cormier je nakon što je u svom prvom nastupu u poluteškoj kategoriji svladao Patricka Cumminsa izjavio kako ga zanima borba za naslov prvaka.  U tim je kombinacijama spreman na dvoboj s pobjednikom meča Phil Davis vs. Anthony Johnson, ali ako Jimi Manuwa svlada Alexandera Gustafssona vjeruje da bi trebao dobiti priliku da se bori za naslov.

Cormier nakon svojih izjava nije dobio Jonesov odgovor pa mu je poslao direktnu poruku.

"Jesi li spreman dati mi priliku da se borim za naslov. Ne želim biti agresivan, pitam to na ljubazan način. Hoćeš li mi dati priliku da se borim za naslov? Molim te brate, molim te. Odluči se."

Na direktno pitanje Cormier je dobio i direktan odgovor.

"Budući da govoriš s poštovanjem čestitat ću ti na tome, ali i na pobjedi te uspješnom silasku u nižu kategoriju. No, kad je borba za pojas u pitanju u ovom me trenutku borba s tobom ne zanima jer se nisi borio s nekim koga smatram top borcem. Dosta mi je gledati poluteškaše kako se bore s 'kantama' dok ne dobiju priliku za titulu. Zbilja želim vidjeti kako se dva borca iz vrha bore za priliku za pojas i mislim da ti treba netko malo poznatiji od Patricka Cumminsa. Bori se s Rashadom Evansom, bori se s nekim pravim, tada bi bilo prikladnije dati ti priliku da se boriš za naslov.", poručio je Jones kojeg čeka borba s Gloverom Teixeirom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI