Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones na novinaru demonstrirao kako je udavio Machidu (VIDEO) | Fight Site

Jones na novinaru demonstrirao kako je udavio Machidu (VIDEO)

UFC 11.12.2011 13:20h Autor:

Jon Jones demonstrira giljotinu

Jon Jones je prezadovoljan pobjedom protiv Lyota Machide i priznaje da je ovo bio vjerojatno njegov najteži ispit u karijeri. Nakon što se čak četiri puta borio u 2011. ponajbolji MMA borac današnjice će od svojih poslodavaca u UFC-u tražiti poštedu i pauzu od pet mjeseci iako je svjestan da će se vjerojatno morati boriti ranije.

Koliko je bio frustriran prvom rundom koju je definitivno izgubio?

“Nisam bio frustriran. To je bio više proces u kojem sam ga pokušao prokljuviti. Nikada prije se nisam borio protiv nekoga tko je tako brz, agilan i čudan. Ovo je bio potpuno drugačiji stil od svega što sam vidio prije. Znao sam da je pametan i da će tražiti neki svoj prostor. Na kraju je i našao taj prostor. Trenirao sam kontre na njegove direkte, a on me zapravo pogodio nekakvim polu krošeom. Naučio sam mnogo i još uvijek učim”, objasnio je Jones za MMAFighting i dodao:

“Može se reći da je ovo moja najteža borba od kada sam se naučio boriti. Prije nisam imao taktiku, niti filozofiju. Sada je imam, znam što radim. Može se reći da mi je ovo najteža borba do sada.”

Koje su bile upute iz kuta nakon prve runde?

“Rekli su mi da više upotrebljavam udarce jer sam ih trenirao. No, njegov stil me izbacio iz ritma. Rekli su mi da je to bila izjednačena runda koju sam dobio i da se ne bojim ići na rušenja. Sugerirali su mi i da koristim više prednji direkt. Moj trener misli da ću jednom imati bolji taj udarac od Muhameda Alija. Brz je dugačak i precizan.”

Preokret se dogodio nakon rušenja i sjajnog lakta koji je otvorio veliku ranu na čelu brazilskog izazivača.

“Kada sam ga pogodio laktom i otvorio mu onu ranu, dobio sam mnogo samopouzdanja. Rekao sam sam sebi, sada krvari, ajmo zaigrati…On je sjajan borac i divim mu se. Bio je prvak kada sam ja tek došao u UFC. Nekako sam ga mistificirao, no kada sam vidio da krvari, shvatio sam da je samo čovjek”, zaključuje Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI