Jones: Moram dokazati Americi da sam prvak!

UFC 28.12.2012 10:35h Autor:

Jon Jones

Jon Jones trenutno uživa u zasluženom odmoru nakon nimalo lake trenerske uloge u The Ultimate Fighteru 17 gdje mu je protivnik bio brbljavi Chael Sonnen. No, već u travnju ga čeka nova obrana titule prvaka i to upravo protiv Sonnena.

"Moram pokazati Americi da sam ja šampion, ali i da sam takav trener. Želim motivirati i druge da postanu uspješni. Mene je netko gurnuo u MMA svijet i ja sam toj osobi jako puno dužan. Jedini način na koji se mogu odužiti kako treba jest taj da i ja to učinim za nekoga. Tako ja gledam na cijelu tu svoju trenersku ulogu u TUF-u. Želim promijeniti nečiji život i želim doprinijeti razvoju ovog sporta tako da pomognem u stvaranju novih velikih boraca", kaže Jon.

"U cijeloj toj priči najbitnije je borce pripremiti mentalno. Fizički bi oni trebali biti spremni i već po samom dolasku u TUF, a ono na što sam obraćao pažnju je tko sebe smatra liderom, a tko je došao u kuću i smatrao se inferiornim. Treba ih gurati do vlastitih granica kako bismo vidjeli jesu li spremni postati prvaci", smatra Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI