Jones mora na sud u svibnju, izjasnio se kao nevin.

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2016 15:41h Autor:

Jon Jones

Jon Jones ima dogovoren susret sa sucem, ali tek nakon borbe s Ovinceom Saint Preuxom na UFC 197 priredbi.

Bivši prvak poluteške kategorije nedavno je zaradio pet prometnih kazni, uključujući jednu za utrkivanje, čime je prekršio svoju uvjetnu kaznu. Jones se izjasnio kao nevin, što će morati dokazati 11. svibnja u sudnici Bernalillo County Metropolitan Courta.

Policajac Jason Brown zaustavio je Jonesa 24. ožujka u Albuquerqueu zbog navodnog utrkivanja, a također je dobio kaznu zbog ekshibicijske vožnje, nepravilnog prestrojavanja, modificiranog auspuha i nečitkih tablica. Jones je reagirao tako što je ušao u raspravu s policajcem nazvavši ga “svinjom” i “jebenim lašcem”, a cijelu svađu je zabilježila policijska kamera.

“Bones” je tako prekršio uvjetnu kaznu koju služi zato što je u travnu prošle godine skrivio sudar, a zatim pobjegao s mjesta nesreće. Sudac Michael Martinez već je dodao nove stavke njegovoj kazni, tako da će Jones morati na dodatne sate vožnje, ali i na tečaj za suzbijanje bijesa.

No najbitnije je da će Jones moći nastupiti na UFC 197 priredbi u Las Vegasu gdje će se obračunati s petoranigarnim poluteškašem Ovinceom Saint Preuxom u borbi za privremeni pojas, budući da je prvak Daniel Cormier zbog ozljede otkazao nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI