Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones Mitrioneu: Ti si smeće! Mitrione odgovara: Dođi u tešku kukavico! | Fight Site

Jones Mitrioneu: Ti si smeće! Mitrione odgovara: Dođi u tešku kukavico!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2013 09:25h Autor:

Matt Mitrione

Sapunica se nastavlja…Najprije je Matt Mitrione transseksualnu borkinju Fallon Fox nazvao "lažljivom, odvratnom nakazom", da bi u njezinu stranu stao UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones. Mitrioneu je poručio da je "smeće".

"Unatoč tome što je prolazila kroz vrlo teške stvari u životu, ona je vrlo pozitivna i jaka osoba. Ja sam veliki njezin fan jer sam svjestan što je sve bila spremna napraviti da bi došla do točke gdje je danas. Ljudi poput Mitrionea su smeća. On je smeće. Uopće me nije briga hoće li se opet boriti i hoće li mu suspenzija ikada biti ukinuta. On je smiješna osoba. Mora začepiti svoja usta. To su moji osjećaji prema tom liku. On je smrad", izjavio je UFC-ov šampion i očekivano izazvao reakciju svog kolege.

Mitrione mu nije ostao dužan. Prvo ga je podsjetio na uništavanje svog Bentleyja kojim se Jones zaletio u telefonsku govornicu, a onda je poludio:

"Ti si jedno razmaženo derište i treba te naučiti pameti. Ja sam onaj koji će to učiniti. Imaš godinu dana da se popneš u tešku kategoriju ili si kukavica dečko", odapeo je Mitrione.

S obzirom da je Jones već najavio dizanje među teškaše u skorijoj budućnosti, dvoboj protiv Mitrionea možda i nije potpuna utopija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI