Jones: Mislio sam platiti borcima koji su ostali bez meča!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.09.2012 09:24h Autor:

Jon Jones

Jon Jones bio je kritiziran i od strane svojih manje poznatih kolega koji su zbog njegova odbijanja meča protiv Chaela Sonnena ostali bez borbe, pa im je to predstavljalo financijski problem.

Aktualni prvak UFC-a Jon Jones ovog je tjedna otkrio jednu zanimljivu informaciju, odnosno svoju namjeru nakon što je UFC 151 otkazan, što je predstavljalo popriličan problem za njegove kolege, pogotovo one iz uvodnog dijela koji su trebali nastupiti.

Iako su njihovi honorari ponekad svega nekoliko tisuća dolara, mnogima je taj novac bio iznimno bitan kako bi podmirili svoje račune i slično, a onda su zbog Jonesa tjedan dana prije meča ostali bez te skorašnje zarade.

Kako bi im se odužio Jones je čak razmišljao iz svog džepa obeštetiti neke borce, no na kraju je od toga odustao, a kao razlog je naveo što je bilo previše osobnih napada na njega, što god to značilo. Razlog odustajanja od toga čini se pomalo nelogičnim uzevši u obzir da bi upravo tim potezom ipak dobio na svoju stranu MMA fanove, pa bi samim time i napada na njega bilo daleko manje.

Spomenimo kako su u konačnici svi ostali borci koji su bili planirani za nastup na UFC 151 preraspoređeni na neke druge priredbe, u suprotnom bi im UFC prema pravilima Atletske komisije morao isplatiti odštetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI