Jones: Meč protiv Henda? Uopće me ne zanima

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.07.2013 10:54h Autor:

Jones VS Henderson

Dan Henderson prije nešto malo manje od godinu dana bio je izazivač Jona Jonesa za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji, ali je otprilike desetak dana prije meča zbog ozljede morao otkazati svoj nastup, a u konačnici je zbog toga propao cijeli event UFC 151.

Hendo od tada pokušava doći do nove prilike za ulazak s Jonesom u kavez, ali čini se da je sva manja šansa da će se to zaista i dogoditi. Idući Jonesov izazivač je Alexander Gustafsson, a nakon toga postoji čak i mogućnost da svoju karijeru nastavi kao teškaš s obzirom na to da se super borba protiv Andersona Silve vjerojatno neće održati.

"Nemam ni najmanju želju boriti se protiv Hendersona. On je borac koji je napravio puno za ovaj sport, ali sad je već star. Ionako vjerujem da svi znaju kako bih ga pobijedio, tako da nije to baš meč o kojem sanjam. U njegovom posljednjem nastupu protiv Rashada Evansa mogli ste i sami vidjeti da nije onako dobar kao što je bio prije, pa nema smisla da se borim protiv njega", rekao je Jon.

Henderson iza sebe ima dva poraza, osim što je u lipnju podijeljenom sudačkom odlukom izgubio od Evansa, na isti je način u veljači izgubio također od Lyota Machide.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI