Jones: Meč protiv Andersona može se dogoditi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2012 08:44h Autor:

Jon Jones

Jon Jones također je poput Andersona Silve odlučio javno priznati da ipak postoji mogućnost da se njihov okršaj dogodi u bližoj budućnosti.

Nakon što je Anderson Silva sredinom ove godine obranio još jednom svoju titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji pobjedom nad Chaelom Sonnenom, već iste večeri pojavila se priča da bi se možda mogao održati meč između Andersona i Jona Jonesa.

Veliki zagovornik realizacije te borbe je predsjednik UFC-a Dana White, no sve donedavno nailazio je na čvrsto "ne" kod oba borca, ali u posljednje vrijeme priča se polako mijenja. Andersona Silva nedavno je ostavio ipak prostora da pristane na meč protiv Jonesa u catchweightu, a sada je slično izjavio i prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji.

"Iznimno poštujem Andersona. Kao što sam već rekao, ne želim biti čovjek koji je prebio Andersona, a isto tako ne želim biti ni onaj koji je izgubio od njega. Oboje smo veliki šampioni. Ne znam, stvarno ne znam… Ne kažem da se borba nikad neće dogoditi, možda ipak dođe do nje, ali to nije nešto što previše želim", rekao je Jon.

Jonesu je sada ipak u idućih pola godine primarna njegova trenerska uloga u The Ultimate Fighteru, a zatim ga u finalu u travnju iduće godine očekuje nova obrana titule prvaka u meču protiv Chaela Sonnena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI