Jones: Ljudi žele da ja budem taj koji će Sonnenu začepiti gubicu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2012 08:50h Autor:

Jon Jones

Jon Jones i dalje je prilično ustrajan u svom mišljenju da Chael Sonnen ničime nije zaslužio ući u oktogon s njime, no na to je ipak pristao samo kako bi upravo on bio taj koji će ga ušutkati.

Aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji uvjeren je da njegov idući izazivač neće imati previše šansi jednom kad se nađu u kavezu, a to bi se trebalo dogoditi  vjerojatno tijekom travnja 2013. godine. Krakati Amerikanac ne očekuje nikakvih problema u tom slučaju.

"Chael definitivno ne zaslužuje meč za titulu i to je nešto što svi vide. No, ja sam sretan dok god je to ljudima jasno. Očekuju od mene da mu začepim gubicu, da jednom zauvijek učinim njegove riječi potpuno beznačajnima i to je nešto što namjeravam učiniti. Prije u karijeri neke stvari bih uzeo puno više k srcu, ali u posljednje vrijeme sam se naviknuo na zaista svašta", rekao je Jon.

"Najbitnije je ljudima pružiti ono što žele vidjeti, a ja Sonnena ipak respektiram zbog nekih njegovih mečeva u prošlosti, ali ni najmanje me to ne zastrašuje. Uopće ne sumnjam u to da ću ga pobijediti. Pokazat ću svima da sam ja borac, a Chael samo osoba koja je tu da zabavlja fanove. Ja ću sve reći u kavezu", dodao je Jones.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI