Jones: Lesnar? Prvo ću se obračunati s Cormierom, onda s njim!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2017 10:21h Autor:

Ilustracija

Dana White se i dalje “pravi lud” i tvrdi da UFC ne zna ništa o povratku bivšeg prvaka Brocka Lesnara u Octagon, o čemu se već danim špekulira u borilačkim medijima.

Lesnar o borbi protiv Jonesa: Bilo kad i bilo gdje!

Pa je tako predsjednik UFC-a na press konferenciji u srijedu demantirao da se Lesnar uopće vraća te tvrdi da s njim nije niti razgovarao. U jednom trenutku se okrenuo prema Jonu Jonesu te je dramatično pitao je i njega: “Jesi li ti s njim razgovarao možda?”

No, moram podsjetiti da je White i prošle godine uoči UFC-a 200 tvrdio da se Lesnar ne vraća, a slavni novinar Ariel Helwani je ušao u veliki sukob s UFC-om upravo radi te informacije. Stoga ipak valja pričekati s odbacivanjem ove priče kao lažne jer je najprije Lesnar u srijedu potvrdio da je zainteresiran za meč s Jonesom, a isto je učinio i sam bivši prvak u poluteškoj kategoriji na Whiteovo pitanje je li se s njim čuo…

“Ne znam uopće od kuda se pojavila takva informacija i kako je sve krenulo. Prije svega, vjerujte mi, ja nisam niti razgovarao s Brockom Lesnarom i ne znam. Jon jesi li ti razgovarao s njim?”, upitao je White.

Na to je Joes vrlo hladno i odlučno odgovorio, no ne na pitanje “je li se čuo s Lesnarom”, nego na to “je li zainteresiran za takav dvoboj”.

“Prvo ću se obračunati s Danielom, a onda ću se obračunati s Lesnarom”, odgovara Jones.

No prije nego što do takvog dvoboja uopće može doći, Lesnar se mora vratiti u USADA-in anti-doping program te mora odslužiti suspenziju zbog pada na doping testu uoči UFC-a 200. Osim toga, bivši teškaški prvak je vezan ugovorom za WWE do proljeća 2018. pa bi UFC morao riješiti i taj mali “problemčić”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI