Jones lakše ozlijeđen prilikom nesreće, iz zatvora ga izvukla mama

UFC 19.05.2012 19:51h Autor:

Jon Jones

Agencija First Round Management, koja predstavlja Jona Jonesa, potvrdila je kako je njihov klijent i UFC-ov prvak jutros po američkom vremenu uhićen zbog vožnje u pijanom stanju prilikom čega je izazvao prometnu nesreću. Osim potvrde incidenta, zamolili su medije za privatnost radi dobrobiti samog borca i njegove obitelji koja trenutačno prolazi “kroz teško razdoblje”.

>  Jon Jones uhićen nakon što je pijan razbio svoj Bentley!

“Možemo potvrditi da je Jon Jones uhićen rano jutros zbog sumnje u vožnju pod utjecajem. Još uvijek se obrađuju svi detalji vezani uz ovaj slučaj. First round Management potpuno podržava Jona i molimo fanove i medije da poštuju privatnost borca i njegove obitelji tijekom ovog perioda”, izjavio je Malki Kawa, glavni menadžer popularnog borca.

Prema izvještaju šerifova ureda u području “Broome” gdje je Jones priveden, UFC-ov prvak je tijekom nesreće pretrpio tek lakše ozljede, a u nesreći osim njegovog Bentleyja nije sudjelovalo niti jedno drugo vozilo. Jones se pod još neutvrđenim okolnostima zabio u stup. Šerifov ured je za sada odbio otkriti je li se s Bonesom u autu tijekom nesreće nalazila bilo koja druga osoba. Podsjećamo, Jones je nakon uhićenja i trežnjenja u zatvoru pušten na slobodu. Jamčevinu mu je, navodno, platila njegova majka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI