Jones: Kad dođe vrijeme prebit ću tog smiješnog Sonnena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2012 09:15h Autor:

Jon Jones

Jon Jones očito nema ništa protiv meča s Chaelom Sonnenom, no jedino je pitanje pravog tempiranja. U razgovoru za jedan portal je otkrio da bi vrlo rado odradio meč protiv njega, samo je pitanje pravog trenutka.

Aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, nedavno je otkrio da ne želi pružiti priliku Chaelu Sonnenu da se u tako kratkom roku bori protiv njega, jer bi to bilo kao da je osvojio jackpot na lotu. No, čini se da ipak postoji i u Jonesovim razmišljanjima solucija kada bi se njih dvoje mogli boriti.

Dana White nedavno je izričito rekao da će organizirati njihov meč ukoliko je to ono što fanovi žele, a sudeći prema njihovim reakcijama posljednja dva tjedna, meč Jones VS Sonnen je definitivno ono što žele. Jones ipak ne misli zauvijek "izbjegavati" meč protiv bivšeg izazivača u srednjoj kategoriji.

"Potpisao sam ugovor za meč protiv Dana Hendersona, a ne protiv Dana Hendersona i njegovog najboljeg prijatelja. Na kraju dana, Henderson se ozlijedio i to je ono što se dogodilo. Sonnen će dobiti svoju priliku kada bude bilo pravo vrijeme, a tada ću prebiti tog smiješnog čovjeka", rekao je Jon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI