Jones je u klinici proveo samo jedan dan?

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2015 15:02h Autor:

Jon Jones

Prema informacijama koje su iznijeli novinari televizijske mreže CBS, Jon Jones je u klinici za rehabilitaciju proveo tek jedan dan te je trenutno kod kuće.

Ako je vjerovati informacijama koje su počele kružiti medijima, Jon Jones se nalazio u svom domu te je u klinici za rehabilitaciju proveo tek jednu noć. Američki novinari su pokušali doći do informacija preko njegove majke, koja nije ništa potvrdila, no rekla je kako Jones nastavlja sa svojim oporavkom.

"Drago mi je što mu se to dogodilo, jer će sad uspjeti stati na vrijeme, prije nego upadne u još veće probleme. Ovo mu je dalo do znanja da treba promijeniti izbor svojih prijatelja, jer ne želi ti svatko uvijek ono najbolje. Ja i moj suprug smatrao blagoslov s nebesa činjenicu da naš sin ima priliku dobiti potrebnu pomoć, i to prije nego ovo sve postane puno gore nego što je", rekla je Camille Jones.

Pojavila se i informacija kako bi Jones trebao prisustvovati utakmici američkog nogometa u nedjelju, a u kojoj će se, u suprotstavljenim ekipama, naći njegova dva brata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI