Jones je spasio UFC 152 od debakla?

UFC 16.09.2012 11:06h Autor:

Jon Jones

Čelni čovjek UFC-a za Kanadu, Tom Wright, priznao je da je stavljanje Jona Jonesa na UFC 152 koji se održava u Torontu iznimno pomoglo kad je u pitanju prodaja ulaznica.

Nekad smo imali slučajeve da su sve ulaznice za UFC-ovu priredbu razgrabljene i u manje od sat vremena, no u posljednje vrijeme najbolja svjetska MMA organizacija ipak ima određenih problema. Prevelik broj priredbi i možda nedovoljan broj dovoljno atraktivnih ili popularnih boraca doveo je do toga da se ulaznice više ne prodaju tako dobro na svim priredbama.

UFC 152 u Kanadi koji se održava idućeg vikenda također nije iznimka. Pretprodaja očito nije išla sjajno, sve do otkazivanja UFC-a 151 nisu imali nijedno veliko ime na svom fight cardu, no onda su dobili meč Jona Jonesa i Vitora Belforta.

"Prodaja ulaznica je značajno skočila nakon objave da se Jones bori u Torontu. Još uvijek je moguće nabaviti ulaznice svih kategorija, ali očekujemo da bi ubrzo mogle i one biti prodane", rekao je tom Wright, čelni čovjek UFC-a za Kanadu.

Smatrate li da UFC-ove priredbe u posljednje vrijeme manje atraktivne nego što su bile prije? Otkrijte nam svoje mišljenje na Fight Site forumu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI