Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones je Cormieru ponudio dva izbora i jasno poručio: “Mogu, ali ne želim prelaziti u tešku i oduzeti mu sve što ima” | Fight Site

Jones je Cormieru ponudio dva izbora i jasno poručio: “Mogu, ali ne želim prelaziti u tešku i oduzeti mu sve što ima”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2018 16:50h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Iako je u svom posljednjem nastupu svladao Alexandera Gustafssona, čini se da je Jon Jones nakon pobjede u Inglewoodu morao češće odgovarati na pitanja vezana uz Daniela Cormiera.

Jones je ponovno osvojio pojas zaustavivši Šveđanina tehničkim nokautom u trećoj rundi i pravo je pitanje što sada slijedi za njegovu karijeru? To trenutno nitko ne zna, ali je zato prvak iz poluteške poslao jasnu poruku svom najvećem rivalu. Naime, Jones smatra da ‘DC’ ima dva jednostavna izbora – ili da prizna kako nikada nije bio pravi prvak u poluteškoj ili da se vrati u kategoriju i ponovno obračuna s njim kako bi to pokušao dokazati.

“On nikada nije bio prvak u poluteškoj jer me nikada nije pobijedio. Moja era traje od 2011. i želim da to svima bude jasno. ‘DC’ nije dvostruki prvak i može me ušutkati samo ako me može prebiti. To je vrlo jednostavno”, poručio je Jones na press konferenciji pa još jednom objasnio zašto ga ne zanima prelazak u tešku:

“Time bi to za mene postalo osobno, a ja zapravo nemam nikakav problem s njim. Imam tu i tamo neki problem kada počne okolo pričati stvari poput: ‘Vidite, rekao sam vam da je varalica’. No, nekih ozbiljnih problema s njim nemam i ne želim prelaziti u tešku kako bi mu oduzeo sve što ima i usput uništio njegovu ostavštinu. Mogu li to napraviti? Mogu. No, ja sam zadovoljan što imam ono što mi pripada, a on može i dalje zadržati ono što je njegovo. ‘DC’ mora priznati ljudima da nikada nije bio poluteškaški prvak ili se jednostavno mora ponovno suočiti sa mnom i ušutkati me u toj kategoriji”, ponudio je za kraj Jones Cormieru dva izbora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI