Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Ja nisam ovdje da biste me voljeli! | Fight Site

Jones: Ja nisam ovdje da biste me voljeli!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2012 09:39h Autor:

Jon Jones

Jon Jones sve se više uvaljuje u probleme, a jučer je praktički izjavio da su mu fanovi nebitni i da on nije ovdje da bi ga oni voljeli.

Neodržani UFC 151 i odbijeni meč protiv Chaela Sonnena očito će imati ogroman učinak na karijeru aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji, Jona Jonesa, iako nije ni ušao u kavez. Izgubio je veliki broj fanova, a umjesto da ih nekim medijskim "spinom" pokuša pridobiti natrag na svoju stranu, on se svakom svojom novom izjavom sve više uvaljuje u probleme.

Nakon što je prije nekoliko dana izjavio da je planirao vlastitim novcem platiti borce kojima je otkazan nastup na UFC-u 151 velikim dijelom zbog njega, pa je onda od toga odustao jer su ga mnogi napali, sada je praktički izjavio da su mu fanovi potpuno nebitni.

"Jones, da li vjeruješ da si nakon UFC-a 151 najomraženiji prvak UFC-a u povijesti?", pitala je jedna osoba Jona na Twitteru, a uskoro je stigao prilično neočekivani odgovor.

"Nisam ovdje da bih bio voljen, nego da bih bio dominantan", rekao je Jones čime vjerojatno neće mnoge oduševiti.

Poznato je da glavne zvijezde UFC-a zarađuju uz standardan honorar i bonus na temelju prodaje PPV-a koji nerijetko iznosi i više od milijun dolara, pa je iznenađujuće da se Jones odlučio na ovako prilično nekorektnu reakciju prema svojim fanovima, kojih je svakim danom zaista sve manje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI