Jones izvrijeđao Cormiera i poručio: Ponovno ćeš plakati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.04.2016 09:35h Autor:

Jones, Dean i Cormier

Nedugo nakon što su potvrđeni kao glavna borba večeri UFC-a 200, Jon Jones i Daniel Cormier su nas na jučerašnjoj press konferenciji podsjetili na dane najljućeg rivalstva koji su se odvijali oko njihovog prvog dvoboja.

“DC bi trebao imati puno samopouzdanja. Pored mene, on je idući na listi najboljih. On može pobijediti druge likove, ali mene ne. Veličina se ne stječe slučajno i DC nije velik. Da je, pobijedio bi Caela Sandersona na koledžu, posigao bi potrebnu kilažu na Olimpijskim igrama i pobijedio bi mene u prvom dvoboju.

On vam već jako dugo laže, sjećate se kad je rekao da će me srušiti deset puta iz deset pokušaja? Trenutno ja vodim 5:0 u rušenjima. Kad sam te srušio, držao sam svoju ruku na tvojoj glavi kao da si moja kuja, a ti bi trebao biti olimpijac. Očajan si, pobijedio sam te 4:1 u rundama, naš prvi meč nije bio nimalo izjednačen, čak mi nisi bio ni najteži protivnik. Kažem vam, ovaj lik će ponovno plakati”, izjavio je Jones.

Druženje s medijima, koje se odvijalo u legendarnom Madison Square Gardenu, je završeno tradicionalnim sučeljavanjem glavnih zvijezda priredbe.

>Odrađena nova UFC 200 sučeljavanja, ovog puta s Jonesom i Cormierom (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI