Jones: Ispričavam se, osjećam se očajno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2012 09:31h Autor:

Jon Jones

Jon Jones odlučio se obratiti medijima te otkriti kako se trenutno osjeća, a ponudio je i ispriku svojim kolegama koji su zbog njega ostali također bez mečeva na UFC-u 151.

Posljednjih dana Jon Jones se nalazi u najtežoj situaciji svoje karijere. Brojni fanovi ga i dalje napadaju zbog odbijanja ponude da odradi meč protiv Chaela Sonnena i time spasi cijelu jednu priredbu i 20-ak ostalih boraca koji su se također naporno pripremali za svoje nastupe, no on je odlučio drukčije.

Jučer se Jones napokon ipak odlučio obratiti medijima i otkriti malo detaljnije svoje razmišljanje o cijeloj ovog zaista rijetkoj situaciji. Ponudio je ispriku uz neizostavno "ali".

"Ispričavam se svim drugim borcima koji su trebali nastupiti, osjećam se očajno, ali nije bila moja odluka da se otkaže cijela priredba, ne donosim ja takve odluke", rekao je Jones.

Još jednom je ponovio većini prilično neuvjerljivu priču da je meč odbio jer želi da bude najljepši mogući za fanove, gotovo kao da je on taj koji je u meč bio spreman uskočiti samo osam dana prije njegova održavanja, a ne Sonnen. "Želim pružiti sjajan nastup svaki put kad uđem u kavez. Ne želim nastupiti samo kako bih pobijedio. Želim dominirati, želim da bude prelijepo", otkrio je aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji.

"Chael je potpuno drukčiji borac i potrebno je vremena da se odradi domaća zadaća i pripremim kvalitetno. Kritike me diraju, ali stojim iza svoje odluke. Uz tako veliku publiku kritike su neizostavne. Na kraju dana morao sam donijeti najbolju odluku za sebe i svoju obitelj", dodao je Jon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI