Jones ima obećanje za Alexandera Gustafssona

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2018 11:56h Autor:

Gustafsson vs. Jones

Ranije ovog tjedna bivši UFC-ov izazivač Alexander Gustafsson gostovao je u podcastu Joea Rogana gdje je iznio neke od svojih planova za nastavak karijere. Očekivano, oni su uključivali i revanš s Jonom Jonesom kojeg je Šveđanin nazvao “većim od borbe za pojas”.

S obzirom na Jonesovu borbu s USADA-om, Alex je kao opciju iznio i boksački meč te je općenito djelovao prilično uvjereno da bi bivšeg prvaka nadjačao u njihovom novom susretu, bez obzira na to bi li se isti odvio u ringu ili oktogonu.

Jednom kada je čuo za Gustafssonovu izjavu, Jones je odgovorio usput se prisjećajući fenomenalne borbe koju su njih dvojica odradili još 2013. godine u Torontu.

“Pobijedio si me u tri? Tvoje ruke bile su jedina stvar u kojoj si bio uspješniji u našoj prvoj borbi, no i ta se razlika sve brže smanjuje. Naša prva borba bit će za tebe najveća stvar koju si postigao u tom oktogonu. Nikada me nećeš pobijediti, to ti obećavam”, napisao je Jones na Twitteru u poruci posvećenoj čovjeku koji mu je priuštio najteži meč u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI