Jones i Cormier zbog tučnjave kažnjeni s ukupno 59 tisuća dolara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.09.2014 19:56h Autor:

Jones i Cormier

Atletska komisija u Nevadi prošlog je tjedna najavila kako će detaljno istražiti slučaj tučnjave između aktualnog UFC-ovog prvaka Jona Jonesa i njegovog izazivača Daniela Cormiera koja se dogodila na konferenciji za medije pri najavi eventa.

Iz Komisije su tada otkrili kako je moguća čak i novčana kazna u iznosu od iznimno visokih 250 tisuća dolara, ali u konačnici su se odlučili za ipak znatno blaže kazne, pogotovo u Cormierovom slučaju.

Na kraju su borci kažnjeni sa svega deset posto od službenih honorara koje je UFC najavio za njihove mečeve, a on u Jonesovom slučaju iznosi 500 tisuća dolara, odnosno 90 tisuća dolara za Cormiera.

Jones će osim kazne od 50 tisuća dolara morati odraditi i 40 sati humanitarnog rada, dok će Cormier uz novčanu kaznu od 9 tisuća dolara morati odraditi 20 sati. Komisija je prilikom istrage zaključila kako veća krivica za tučnjavu ide na Jonesov račun.

Podsjetimo, nedugo nakon tog incidenta meč je odgođen zbog Jonesove ozljede na treningu, pa će se njhov okršaj dogoditi tek početkom 2015. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI