Jones i Cormier u epskom Instagram “trash talku”

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2017 11:43h Autor:

Jon Jones & Daniel Cormier

Samo nas devet dana dijeli od ponajboljeg popisa borbi koji je UFC sastavio u 2017. godini. Naravno, radi se o UFC-u 214 koji će se održati u Anaheimu i koji će predvoditi Daniel Cormier i Jon Jones dvobojem za titulu u poluteškoj kategoriji.

Reći da se ova dvojica prvaka ne vole, malo je reći. Pa se tako posljednjih dana “časte” preko društvenih mreža pokušavajući jedan drugom “ući pod kožu”. Posljednju otrovnu strelicu je bacio bivši prvak, a aktualni nije propustio šansu odgovoriti.

Naime, Jones je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj mu kolege iz tima pomažu “da prođe na vagi” ismijavajući tako posljednje Cormierovo službeno vaganje na kojem je očigledno varao uz pomoć ručnika.

“Sva disciplina i težak rad su se na kraju isplatili, nakon treninga sam danas imao 98 kilograma. Nema prečaca do slave, moraš sve zaraditi varalico”, napisao je Jones iz fotografiju.

Naravno, samo nekoliko sati trebalo je aktualnom UFC prvaku da odgovori porukom.

“I kažu meni onda da sam opsesivan. Pleši za mene dečko i samo komentiraj moja sranja na internetu. Gledaj kako radim. Pokaži sve te nesigurnosti koje imaš. U trenutku kada ćeš biti kažnjen pripazi na one koji tu kaznu izvršavaju. Imaš samo dva tjedna i zato igraj moju igru. PS. Imaš mlohav penis i jako lošu genetiku nogu”, napisao je Cormier uz presijek svijh poruka koje mu je Jones poslao u posljednjih nekoliko dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI