Jones i Cormier ponovno zaratili na društvenim mrežama: “Uvijek ćeš biti moja kuja!”, “Jebi se narkomančino!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2018 11:00h Autor:

Daniel Cormier & Jon Jones

Daniel Cormier je među prvima kritizirao vijest da je njegov rival Jon Jones ponovno pao doping test uoči UFC-a 232 na kojem se ovog vikenda bori za pojas poluteške kategorije protiv Alexandera Gustafssona.

Jonesu je organizmu pronađen mali trag supstance zbog koje je suspendiran prije 15 mjeseci te je borba s Gusafssonom ekspresno premještena iz Las Vegasa u Los Angeles budući da Atlestka komisija Nevade, za razliku od Kalifornije, nije spremna Jonesu izdati licencu u ovakvim okolnostima.

“Ponovno je pozitivan! USADA – smijeh! Jeff Novitzky – smijeh! Andy Foster – smijeh! Mrvica turinabola u olimpijskom bazenu? I to onda ostaje u tvom tijelu 18 mjeseci – pa to je smijeh! Nevada je cool”, napisao je Cormier na Instagramu.

Nije iznenađujuće da je ubrzo uslijedio i odgovor Jonesa koji je aktivan na društvenim mrežama te voli iskoristi svaku priliku da provocira Cormiera, naročito s obzirom da je jedini borac koji ga je ikada pobijedio, i to dvaput. Jones se u odgovoru (kojeg je kasnije obrisao)  otaknuo Cormierove supruge i zatim su razmijenili više poruka.

Jones:“Mogao bih ti ženu opaliti po guzici i ti doslovno ne bi ništa napravio. Ti si moja kuja DC, to se nikada neće promjeniti… zanimljivo je da si se sada raspisao, ali nisi rekao ništa kada sam te tražio da dođeš po svoj pojas.”

Cormier: “Ne bi ti mogao napraviti ništa ti steroidima našpricana narkomančino! Kunem se da ja nikad ne bih dirao ravnu guzicu tvoje žene, lol. A nisam ti odgovorio jer ti neću pomoći da prodaš svoju klošarsku borbu narkomanska varalice. Jebi se!”

Jones je zatim podijelio snimku uplakanog Cormiera nakon UFC-a 214 kada ga nokautirao u njihovoj drugoj borbi te je napravio ponudu…

Jones: “Hvala ti što si me nasmijao te večeri, trebalo mi je to. Donirat ću 150 tisuća dolara bilo kojoj dobrotvornoj organizaciji u Lafayetteu ako prihvati moj izazov. Hajdemo vidjeti hoće li mu Instagram ponovno prestati raditi.”

Cormier: “Zadrži novac, strože se testiraj, prestani sa svojim nezgodama i izgovorima i ja ću donirati 125 tisuća Lafayetteu i 125 tisuća dobrotvornoj organizaciji u San Joseu. Ti samo plati testiranje na doping!

Jones: “Nasmijava me kada me zoveš varalicom. Jesi li se uvjerio da sam varao i prvi put kada smo se borili?

 

View this post on Instagram

 

Smh…..

A post shared by Daniel “DC” Cormier (@dc_mma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI