Jones i Cormier najavljeni s nova četiri fenomenalna videa! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2017 21:46h Autor:

Jon Jones

Nakon fenomenalne “Tame Your Demons” najave, koja je oduševila MMA javnost, Jon Jones i Daniel Cormier dobili su četiri kratke najave za svoj duel koji se održava idućeg vikenda na UFC 214 eventu.

Prvi video nosi ime “Respekt” i u njemu Cormier govori kako osoba treba paziti što govori o osobi koju je pobijedio. No, isto tako da mu je drago da ga Jones nije žalio nakon njihove prve borbe te da će u ovoj sve naplatiti. Druga nosi ime “Bol” i u njoj Jones govori kako je spreman Cormieru nanijeti istu bol kakvu mu je nanio nakon njihove prve borbe.

Idući video nosi ime “Jones me treba”, a njemu Cormier govori kako je ovog puta on prvak, odnosno on je onaj koji nosi pojas i Jonesu je upravo on potreban da se vrati tamo gdje je bio. I posljednji video među njima nosi naziv “Čovjek koji je mogao biti”. Tamo možemo čuti Jonesovu izjavu kako je Cormierov pojasa prvaka zapravo imaginaran te kako on namjerava učiniti da Cormira fanovi pamte kao borca koji je mogao postati netko, ali u tome nije uspio.

Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI