Jones i Belfort ponovo na suprotnim stranama!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2014 10:08h Autor:

Jon Jones

Jon Jones i Vitor Belfort ponovo će se naći jedan nasuprot drugog. No, ovog puta to neće biti u oktogonu već na treningu.

Aktualni i bivši prvaka borili su se u rujnu 2012. i tada je Jones četvrti put uspio zadržati pojas u svojem vlasništvu. Ovog će puta trenirati zajedno. Naime, dok očekuje povratak u oktogon Vitor Belfort je odlučio pozvati Jonesa da zajedno treniraju i odrade sparing na što je prvak bez previše razmišljanja pristao.

"U petak u Miamiju imam u planu trenirati s Vitorom. Naći ćemo se u jednoj privatnoj dvorani i trenirati zajedno. Vidjet ćemo postoji li kemija i možda postanemo trening partneri u budućnosti.", rekao je Jones.

"Ne znam hoće li se Vitor pridružiti Jacksonovom timu. Tražio me, nazvao me i rekao da bi želio trenirati sa mnom. Ionako moram ići u Miami na putu do New Yorka, pa sam prebacio let za New York na petak kako bismo mogli na ručak te trenirati i razgovarati. Možda bismo mogli postati trening partneri u budućnosti."

Jones je od Belforta bio uspješniji na UFC-u 152 koji je održan u Torontu, a sad čeka meč protiv Gustafssona u kojem će osmi put braniti naslov prvaka. Belfort će pak u oktogon ući 5. srpnja kad će mu na suprotnoj strani biti Chael Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI