Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Htio sam se boriti u teškoj kategoriji ove godine, no Dana i Lorenzo su rekli NE! | Fight Site

Jones: Htio sam se boriti u teškoj kategoriji ove godine, no Dana i Lorenzo su rekli NE!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2012 08:51h Autor:

Jon Jones

Kako je Jon Jones doživio subotnji dvoboj Rashada Evansa i Phila Davisa? Je li vidio napredak kod svog nekadašnjeg prijatelja, a danas smrtnog neprijatelja i novog izazivača?

“Ne, nisam vidio previše napretka. Napustio je tim, a mislim da su Mike Winklejohn i Greg Jackson bili sjajni treneri za njega i on je od njih uzeo svoj sadašnji stil. S novim programom treninga nisam vidio previše napretka. Na parteru je bio odličan, dobro je prolazio guard. Phil je izgledao kao ovca u kavezu, nije znao što bi napravio. Nekako mislim da Rashad ide prema dolje, čak mu je i tijelo izgledalo mekano”, izjavio je Jones u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Kladionice Evansu ne daju previše šanse. Jones je veliki favorit, a da li ga to iznenađuje?

“Iznenađuje me. Rashad ima fenomenalan score i zna kako pobijediti. Ne smijem dopustiti da kvote utječu na moje razmišljanje. Moram trenirati kao da se radi o najvažnijoj borbi mog života.”

UFC-ov prvak je već ranije najavio kako bi se volio okušati i među velikim dečkima. Je li 2012. godina za eksperimente?

“Razgovarao sam s Danom i Lorenzom oko borbe u teškoj diviziji za fanove. Volio bih je odraditi u 2012. Ako pobijedim Rashada i Hendersona, postojat će period u kojem bi bilo teško odrediti tko je moj sljedeći izazivač. Tijekom tog perioda, na kraju 2012. sam tražio od UFC-a nekog od top 10 teškaša svijeta. Samo za fanove. Dana i Lorenzo smatraju da to nije dobra stvar u ovom trenutku. Žele da sam i dalje dio poluteške kategorije”, zaključio je Jones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI