Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Hoću da me smatraju jednim od najvećih u povijesti UFC-a | Fight Site

Jones: Hoću da me smatraju jednim od najvećih u povijesti UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2012 08:21h Autor:

Jon Jones

Iako mu prigovaraju da je bahat i umišljen, UFC-ov prvak Jon Jones očito ne mari previše o takvim primjedbama. Tamnoputi je Amerikanac, naime, ovih dana u razgovoru za MMAWeekly izjavio kako želi da ga se smatra jednim od najvećih boraca u povijesti UFC-a.

“Moj cilj je da ljudi na mene gledaju kao na jednog od najvećih boraca u povijesti UFC-a. Osjećam da je stiglo moje vrijeme i da je sudbina da dugo vremena budem prvak u poluteškoj kategoriji. Pobijedim li ovu borbu i svladam li i četvrtog bivšeg prvaka zaredom, to bi me još malo priližilo tom cilju”, objašnjava šampion.

No, Rashad Evans je itekako ozbiljna prepreka iako se Jones previše ne zamara njegovim kvalitetama.

“Moj protivnik i ja dijelimo prošlost koja je dobro dokumentirana. On misli da zna sve o mene, no mnogo toga se promijenilo od kada smo zajedno trenirali prije otprilike godinu dana. Sada sam mnogo drugačiji borac nego što sam tada bio. Nadam se da je spreman za tu promjenu”, poručio mu je Jones i zaključio:

“U proteklom periodu sam mnogo toga dokazao. Neki su govorili da ne mogu prisiliti na predaju legendu, pa sam to učinio. Neki su govorili da ne mogu primiti udaraca, pa sam i to pokazao krivim. Sada neki kažu da ću imati problema protiv borca koji me dobro poznaje…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI