Jones: Hendo nije problem, iako će biti izazov!

UFC 14.08.2012 08:40h Autor:

Jon Jones

Jon Jones ne očekuje previše problema u meču s Danom Hendersonom, ali zato ga smatra vrlo dobrim izazovom te očekuje uzbudljivu borbu.

Mladi aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, i definitivno jedan od njihovih najdarenijih boraca, Jon Jones, polako svoje pripreme za idući meč privodi kraj. Za 20-ak dana očekuje ga nova obrana titule prvaka, koju će mu ovog puta pokušati preuzeti Dan Henderson.

No, malo tko vjeruje da će se prvog dana rujna promijeniti vlasnik spomenute titule, a čini se da i sam Jones nije pretjerano zabrinut zbog ishoda te borbe te je prilično samouvjeren.

"Henderson ne donosi neke probleme, ali je kvalitetan izazov i bit će uzbudljiv meč. Iznimno je dobar u hrvanju i ima par dobrih udaraca, ali to nije ništa što već nisam vidio prije. Bio je prvak u drugim organizacijama, pobijedio je zvijeri poput Fedora i Shoguna", spomenuo je Jones neke od najvećih uspjeha svog idućeg protivnika.

Podsjetimo, Jones je svoju titulu osvojio prije gotovo godinu i pol dana te je nakon toga imao tri uspješne obrane pojasa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI