Jones: Greg Jackson se ne odvaja od Arlovskog, malo sam ljubomoran!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2013 08:13h Autor:

Jones i Arlovski

Jon Jones nalazi se usred priprema za svoj veliki idući izazov, a radi se o obrani titule prvaka protiv Chaela Sonnena. Meč će se održati krajem travnja u New Jerseyju kao okršaj suparničkih trenera iz The Ultimate Fightera 17.

To je borba koja je već više od mjesec dana u fokusu MMA javnosti, no ovog puta Jon Jones nije pričao o meču koji ga čeka sredinom proljeća, već o jednom svom klupskom suborcu.

Andrei Arlovski također trenira u dvorani Grega Jacksona, a čini se da je Jonesov trener s njim razvio jedan zaista pravi odnos te se navodno uopće ne odvaja od Andreija.

"Arlovski ima imidž opasnog macho tipa, ali on je i zasta takav. Mogu reći da je s njim sjajno trenirati, tip je jako dobar. Između njega i Grega se rodilo veliko prijateljstvo zbog kojeg sam malo čak i ljubomoran. Gdje god ide Andrei, tamo je i Greg. Skoro pa ispada da mu je on poput bebe. Andrei je sjajan čovjek, iznimno mi je drago zbog njegovih uspjeha i sretan sam što je uz mene", rekao je aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI