Jones: Glupo je reći da sam ja najbolji na svijetu kad je tu Anderson!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2013 10:11h Autor:

Jon Jones

Posljednjih dana mnogo se priča o vrlo izglednom rekordu koji bi uskoro trebao skinuti Jon Jones. Ako uspije još jednom obraniti svoju titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji postat će najbolji borac u povijesti te organizacije do 93 kilograma, a nakon toga napokon bismo trebali dočekati njegovu super borbu protiv Andersona Silve.

Jones je iznimno dominantan u svojoj kategoriji i mnogi ga smatraju trenutno najboljim MMA borcem na svijetu ali ako upitate Bonesa slaže li se s tim mišljenjem saznat ćete da on prednost ipak daje svom mogućem skorašnjem protivniku.

"Ne, nisam ja pound-for-pound najbolji MMA borac na svijetu. Bilo bi iznimno nekorektno od mene kada bih se stavio na prvo mjesto i time se smatrao boljim od Andersona Silve koji je napravio mnogo toga u oktogonu, ali i izvan njega. Ja ću uskoro proslaviti dvije godine otkako sam postao prvak, a Anderson je vlasnik pojasa već šest godina i to je zaista fenomenalno", smatra Jones.

"Neizmjerno mu se divim, jer znam kakav je pritisak biti najbolji u svojoj kategoriji, a on to sve s lakoćom podnosi već šest godina. Ja sam imao nekih fantastičnih mečeva u karijeri, ali Anderson je ipak broj jedan", bio je vrlo jasan Bones.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI