Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jones: Čekam Hendersona da ozdravi pa da dovršimo posao! | Fight Site

Jones: Čekam Hendersona da ozdravi pa da dovršimo posao!

UFC 24.09.2012 08:02h Autor:

Jones VS Henderson

Jon Jones rekao je nakon pobjede nad Belfortom da bi sada vrlo rado dovršio posao koji je imao s Danom Hendersonom, čim ovaj ozdravi.

Novi/stari prvak UFC-a nije nakon pobjede u Torontu sudjelovao na konferenciji za medije, već je otišao u bolnicu na pregled ozlijeđene ruke, no ubrzo smo ipak saznali koje su njegove daljnje želje.

Ako se Jonesa pita, on bi vrlo rado htio odraditi meč protiv Dana Hendersona, koji smo trebali gledati još prije tri tjedna na UFC-u 151, no borba je otkazana zbog Hendove ozljede.

Prema svemu sudeći Dan bi tako ipak mogao dobiti priliku da zaokruži svoju veliku kolekciju pojaseva u kojoj se već nalazi oni osvojeni u Prideu i u Strikeforceu. "Iskreno, mislim da imam neke nedovršene poslove s Hendersonom i volio bih se time pozabaviti kada ozdravi. Nadam se da ćemo tada nastaviti gdje smo stali", rekao je Jon.

Spomenimo i da još uvijek nije potpuno jasno je li Jonu zaista slomljena ruka tijekom Vitorova pokušaja poluge, kao što se pričalo u Torontu nakon meča, ili su mu oštećeni živci, kao što neki mediji izvještavaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI