“Jones će uskoro postati udarač poput Andersona!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2012 05:37h Autor:

Jon Jones

Jon Jones svakim danom postaje sve kompletniji borac, a jedan od njegovih trenera tvrdi da se sve više približava i razini na kojoj se nalazi Anderson Silva kad je u pitanju borbu u stand-upu.

Aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, u gotovo polovici svojih borbi slavio je zahvaljujući klasičnom ili tehničkom nokautu, no kad je tek stigao u dvoranu u kojoj sad još uvijek trenira bio je prvenstveno hrvač.

No, jedan od njegovih glavnih trenera, Mike Winkeljohn, tvrdi da Jones je danas daleko bolji udarač nego što je bio prije.

"Otkad je došao kod nas u dvoranu, ja sam blagoslovljen jer se radi o iznimno poslušnoj osobi koja je od nekad tek odličnog hrvača postao borac koji je postao odličan udarač. Još malo pa će stići do vrha, još malo pa će doći do razine Andersona Silve. Tada će moći jednim udarcem sređivati svoje protivnike. Samo čekajte, još niste vidjeti ništa od njega", rekao je Winkeljohn.

Jones iduću borbu ima zakazanu u travnju iduće godine kada brani svoju titulu protiv Chaela Sonnena, a u međuvremenu će biti zauzet snimanjem 17. sezone The Ultimate Fightera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI