Jones: Do kraja godine ću dogovoriti meč protiv Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.04.2013 09:30h Autor:

Jon Jones

Jon Jones unatoč tome što je vrlo mlad već je iznimno blizu toga da postane najbolji borac u poluteškoj kategoriji UFC-a svih vremena. Do tog ogromnog uspjeha ostalo mu je još iznimno malo, a čini se da je već isplanirao svoju karijeru i nakon što to postigne.

"Prva i najvažnija stvar u mojoj karijeri trenutno je prestići Tita Ortiza i nakon toga još malo podebljati rekord najviše pobjeda i obrana naslova, a to bi se trebalo dogoditi u studenom ove godine. Nakon tog meča slijedi dogovaranje prestiž borbi i onda prelazak u tešku kategoriju", rekao je Jones tijekom konferencijskog poziva s predstavnicima medija prije svoje ovotjedne borbe protiv Chaela Sonnena na UFC-u 159.

Očito nam se napokon približava razdoblje kada će krenuti konkretniji razgovori o toliko željenoj borbi između Andersona Silve i Jona Jonesa, a nema nikakve sumnje da bi to bio jedan od najgledanijih mečeva svih vremena u povijesti UFC-a. O prelasku Jonesa u tešku kategoriju također se dosta priča, a čini se da je i taj dan sve bliži.

Podsjetimo, Jones je već četiri puta uspješno obranio svoju titulu prvaka nakon što ju je osvojio pobjedom nad Mauriciom Ruom u ožujku 2011. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI